JUICY BURGERS

JUICY BURGERS Hello Burger Lovers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1184 beoordelingen
14 aug 2020 om 20:22 Goede, snelle en vriendelijke bezorging Eten was erg veel en lekker, burgers waren super mals. Zeker een aanrader!
14 aug 2020 om 20:05 Ben doorgaans erg tevreden over de burgers. Vandaag echter een halve kip besteld. Helaas was dat meer een half kuikentje en ook erg droog. Volgende keer weer gewoon een burger...
11 aug 2020 om 21:23 Fast and food was top qualita,i Will order again
10 aug 2020 om 21:57 Bezorging duurde extreem lang. Verder was alles heel lekker. Milkshake fruit leek niet echt vers fruit
7 aug 2020 om 21:21 Drankje was vergeten bij de bestelling, de salade was absoluut niet lekker en heel slap. Daarnaast was de burger enorm overprised. Vrij teleurstellend helaas.
31 jul 2020 om 19:56 Levering vlak voor afgesproken tijd, lekker warm en lekker lekker. Kan de juicy burger aanraden.
26 jul 2020 om 22:33 Supersnelle levering!
23 jul 2020 om 12:45 Super lekker en snel bezorgd
20 jul 2020 om 21:45 Het werd snel bezorgd. Het was nog goed warm, smaakte goed
19 jul 2020 om 22:55 Top!!! Heerlijk lekker vers allemaal en goed warm . Zeker een aanrader voor een heerlijke hamburger en een salade.
18 jul 2020 om 22:57 Ookal was de bestelling 20 min onderweg, het eten was nog warm en erg lekker! Wel een beetje apart dat de burgers niet op het broodje zat, maar dit was wel beter zodat je geen sompig broodje krijgt. Zeker nog een keer bestellen!
18 jul 2020 om 20:43 Slechte ervaring deze keer. Veel te laat (terwijl ik een uur van te voren bestelde. Vervolgens krijg ik mijn 'ultimate cheeseburger' zonder kaas. Vrij essentieel ingrediƫnt lijkt me, erg slordig.