JUICY BURGERS&FRIENDS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1708 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Juicy Burgers&Friends. Meer weten? Ontdek meer

6 feb 2023 om 21:34 Bezorgtijd klopt met wat ik had aangegeven. Burgers en patat waren lekker!
30 jan 2023 om 7:25 bezorgtijd klopt met er was aangegeven. Eten was lekker en meer dan we hadden verwacht. Er stonden geen namen op de sausjes waardoor het lastig was om uit te vinden welke sausje waarbij hoorde.
21 jan 2023 om 19:08 Smakelijk, goed verzorgd, snel bezorgd.
6 jan 2023 om 22:57 Lekker hoor! In plaats van 4 milkshakes ontvingen wij er 3, even gebeld en hoppa de 4de werd snel nageleverd. Top!
2 jan 2023 om 20:16 Snel geleverd, burgers, patat en milkshake waren heerlijk.
1 jan 2023 om 19:37 Niet compleet
1 jan 2023 om 10:06 Altijd heerlijk, goed heet , goed verpakt en nette bezorging
30 dec 2022 om 21:29 Wel lekker maar te weinig voor het geld dat je ervoor betaald
30 dec 2022 om 20:23 Zeer snelle goeie service! Heerlijk vers eten en warm geleverd door een zeer vriendelijke bezorger
27 dec 2022 om 22:24 Hiervoor beter gehad, nu 105 minuten moeten wachten en koud eten ontvangen…. Jammer….
27 dec 2022 om 22:00 Heerlijke kipburgers! Top dat de burger apart wordt geleverd van het broodje. Wel jammer dat het minimum bestelbedrag 25 euro is, liever verlagen naar 20. We moesten hierom een bijgerecht, en de mozzarella sticks waren echt niet lekker.
22 dec 2022 om 9:00 Echt lekkere burgers en fijn dat het broodje wordt los bezorgd en het vlees zodat het geen vette bende is gelijk is.